L'equipDirecció: Emilià Carilla 
Autora i actriu: Agnès Llobet 
Art: Fco. Javier Barrera 
Producció i Edició: Edicions del despropòsit

- - - EMILIÀ CARILLA

Emilià Carilla Gaya (Esplugues del Llobregat, 1966) actor i director llicenciat per l’Institut d’art dramàtic de Barcelona, compagina aquestes dues vessants teatrals a la recerca d’un llenguatge escènic que permeti posar-se al servei de la veritat que reclama cada text. Darrerament ha treballat al servei de Dugald Bruce-Lokhart, Konrad Zschiedrich i Boris Rotenstein. I ha signat A la vora de l’aigua, La marquesa de Sade o Amfitrió 38. A Mallorca s'han pogut veure els seus espectacles Prova, Je ne parle pas François i Coses que feim per amor. El 2009 va rebre el premi de la Xarxa de teatres públics de les Illes Balears a la millor interpretació, per l’espectacle El solitari Oest.
AGNÈS LLOBET

Actriu i poeta. Llicenciada en art dramàtic per l'Institut del teatre de Barcelona. Desenvolupa la seva trajectòria professional a mig camí entre Barcelona i Mallorca, tant en el mitjà audiovisual com teatral. L'incendi de les papallones és la seva tercera obra publicada.


Podeu saber més del seu treball a la web:FCO. JAVIER BARRERA

Artista multidisciplinar resident a Palma de Mallorca. La seva obra es troba a cavall entre l'art i el text, centrant-se en la relació entre forma i contingut, així com entre alló representar i la narració oculta.

Podeu conèixer més de la seva obra al seu blog: 
http://fjbarrera.blogspot.com.es/

O seguint el seu dia a dia a Instagram: @tallergulagEDICIONS DEL DESPROPÒSIT Edicions del despropòsit és una petita editorial independent nascuda la primavera de 2014 i amb seu a Son Sardina (Mallorca). Amb el lema “A cada projecte el seu espai i el seu temps” per bandera despròsica, defensa enèrgicament que la llibertat creativa -sigui còmic, poesia, narrativa o qualsevol gènere- sigui una forma d’alterar les aburrides línies del pensament generalitzat.Fins a dia d’avui han publicat el següents títols: 

     -”De les criatures del bosc”, de Pau Arévalo i Jaume Miró (poesia gràfica/còmic)
     -”Els darrers dies de l’Imperi Mallorquí”, de Toni Planissi i Xisco Fuster (còmic)
     -”Café y otros lugares”, de Pato Conde (relats)
     -”Formigues vermelles”, de Miquel Serra (poesia) 
     -”L’ungla més…”, de Miquel Àngel Mas (relats)

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario