domingo, 13 de septiembre de 2015

L'incendi torna a Palma (dijous 17 i dissabte 19 de setembre) per la Nit de l'Art



Aquesta setmana «L’incendi de les papallones» torna a Palma per a dues activitats molts especials a l’espai Comerciants de Núvols (c/ Can Danús, 3, Palma). «L’incendi de les papallones» és un projecte integral que anua tres expressions artístiques (teatre, poesia i il·lustració) formant un cos indissociable.

Aquest dijous dia 17 de setembre serà el primer cop que podreu veure una exposició completa de la part gràfica del projecte, a càrrec de Fco. Javier Barrera.
La inauguració de l’exposició serà a les 22h, al finalitzar la funció de l’espectacle teatral que es farà el mateix dia a les 21h.

Durant l’exposició repartirem les 3 làmines limitades i signades que sortejam a cada funció, i farem entrega, als seus guanyadors, dels originals de Fco. Javier Barrera que s’han anat sortejant durant tot el tour estival de «L’incendi de les papallones».

(Hi haurà la barra oberta i vos oferirem un poc de teca.)

I, després, dissabte dia 19 de setembre participarem a la Nit de l’Art de Palma, amb part de l’obra gràfica de Fco. Javier Barrera dins l’exposició col·lectiva de Comerciants de Núvols; i hi haurà una performance poètico-teatral a càrrec d’Agnès Llobet, que representarà alguns passatges de l’espectacle «L’incendi de les papallones».

Dijous 17 de setembre:

-A les 21h: Funció de l'espectacle teatral

Entrada: Taquilla inversa.

Reserva d’entrades: edicions@desproposit.cat o en aquest mateix esdeveniment escrivint el vostre nom i número d'entrades al mur (en qualsevol cas l'entrada només quedarà reservada quan en tengueu la confirmació).

-A les 22h: Inauguració de l’exposició de Fco. Javier Barrera (més entrega de làmines i originals)


Dissabte 19 de setembre
:

-Participació a l’exposició col·lectiva de Comerciants de Núvols + perfomance poètico-teatral

No hay comentarios:

Publicar un comentario